::iKLan @ aty@@rim@n

Wednesday, September 3, 2014

WW #1/2014


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُI

hai korang!!!

dh ujung tahun baru la nak WW bagai kan...
lantak la.. ade ku kesah???
hahahhaa

**aku dan perut besar ku...
eh nampak ke x?? 
hahahha

** umah org bkn umah aku!!! :P

Friday, August 15, 2014

YUHUUUU....


Iلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


hai korang!!!

Ya Allah... 
lama nye x apdet kt cni..
rindu la sesangat tau...
nk apdet guna pc opis ni ka main la payah nye...
dan akhir nye..
bole juga apdet cume ade beberapa setting kena ubah ckit.
x pe la ye kite wat pelan2.
apdet bergambar akan di buat kemdian.
ni apdet membebel jer dulu.
hahahaha...

korang...
aku ble baca blog korang.
selama ni pon aku baca.
tp aku x ble nak komen.
problem lak nak komen....
so jgn sangka aku x baca blog korang sume tau!

ok la nanti sambung lagi tau...
babai....

Sunday, February 16, 2014

Koleksi Aidijuma


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُI

Hai korang!!!
Skrg ni dh mula berjinak ngan tudung bawal semula.  X tau la nape minat tudung bawal balik.  Mgkn sbb bile pakai tudung awning ni rasa pipi tu tembam semacam la. Hahaha.... sbnr nye aku makin gemoks ok... hahaha...
Bile pakai tudung bawal ni nmpk pp tu mcm kempis ckit. Ok perasan lebih. Hahaha...
Mula kan koleksi dgn koleksi tudung Aidijuma inspirasi datin Juma ni. Tudung cantik n kain sedap pakai. Corak pon menarik n harga berpatutan.  Eh mcm nk promote lak. Hahaha.... murah je yg aku wat koleksi ni. Baru rm10 selai beb. Hehehe.... korang nk bole la g ke store berdekatan yer... Hehehe....l





Ni antara koleksi yg aku ade. Ade lg tp x amik pics pon. 
nmpk kempis kan pipi tu???
hahahhaha

Thursday, January 16, 2014

Rindu nak membebel

 
Iلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 
hai korang!!!
 
Ya Allah....
lama nye x apdet blog.
terasa rindu teramat sgt.
rindu la sangat...
rindu nk membebel ade la...
hahaha...
 
korang rindu x kt aku?
ntah ade ntah tidak kan.
ok.. skrg ni kedudukan kt opis dh stabil.
so lepas ni bole la apdet selalu.
aku akan apdet dr last aku apdet.
so korang sabar la tggu cerita aku ek...
hehhehe
daaa.....