::iKLan @ aty@@rim@n

Monday, September 19, 2011

Sarung Baru


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
ni projek raya. hehehe
org cbok cr langsir ke kain bj raya ke.
aku cr kain nk wat sarung bantal anak. hehehe
saje2 buatkan sarung bantal baru utk dorang tu.
bg dorang xcited nak tido.
tipu je ok.
tp puas hati la bile tgk dorang senyum2 gelak2
tgk bantal br dorang tu.
abg iman jgn citer la kemain lagik.


ni set abg.
dia pilih sendiri masa nk bli.
aku plan nk cr ben 10 tp xde.
ni pon ok la ek.
pandai lak tu tau bantal dia kaler ijau.


smurf utk abg iman 

utk adik pulak kaler biru kuning.
ni dia x pilih la.
aku yg pilih sbb nak beza kan bantal abg ngan adik...

aku pilih angry bird.
la ni kan g memana pon mesti ade gambo angry bird ni.
tp aku x tau pon menatang ni katon ke game ke.
hapa pon aku x tau..
hahahhaha 
aku suka tgk adik guna jari telunjuk dia dok kuit2 kan gambo bird tu.
nanti nk cari gambar katon lain lak la.
eh tp bkn aku jahit tau.
mak mertua aku yg jahit. :D

8 comments:

  1. ni utk bantal busuk yea iman? hehe

    ReplyDelete
  2. afne~ bkn bantal busuk tp bantal tido. xde nye bantal2 busuk ni. hehhehe

    ReplyDelete
  3. waty.....
    angry birds....comel...
    kain dia ok x?
    kalau buat baju tdo, ok x kain ni...
    nak mintak tlg waty beli boleh?nnti ana bg duit..:)

    ReplyDelete
  4. ~ana~ ni bkn kain cotton. x bape sesuai buat bj. ni kain cam polyster la aty rasa...

    ReplyDelete
  5. ooo ye ke...erm..sgt frust...(:

    ReplyDelete
  6. waaaa...cantik nyer sarung bantal..
    cute mute.... huhu

    ReplyDelete
  7. nunu~ ble je wat utk Qaisara. utk gegirl cantik2. byk choice. laki2 ni payah la nk cr. tu pon seb bek abg ok. :)

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...