::iKLan @ aty@@rim@n

Monday, March 18, 2013

Tiket Free iCity

 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 
hai korang!!!
 
tadi kan aku jalan2 skali singgah blog ni.
tetibe jumpa lak ni
moh kite try yer....
 
18,000 tiket percuma bernilai RM700,000 ke WaterWorld@i-City

SHAH ALAM - Taman tema i-City yang dimiliki i-Berhad menawarkan 18,000 tiket percuma bernilai RM700,000 kepada orang ramai yang ingin memasuki taman tema air WaterWorld@i-City bermula 15 Mac hingga 15 September 2013 sempena kempen Now Everyone Can Slide.

Pengarah i-Berhad, Monica Ong berkata, melalui kempen itu, tempahan tiket hanya boleh dibuat secara dalam talian melalui laman web
www.i-city.my/free dan 100 keping tiket percuma ditawarkan setiap hari.

Menurutnya, setiap individu hanya boleh menempah 10 tiket namun bagi mereka yang tidak berjaya, pihaknya menawarkan tiket tambahan pada harga rendah.

"Kami juga menyediakan 400 tiket tambahan pada harga RM10 seorang dan jika habis, 300 tiket lagi akan dijual pada harga RM15 dan RM20.

"Tempahan berdasarkan siapa cepat dia dapat dan sesiapa yang terlepas peluang ini amat rugi kerana harga tiket asal adalah RM40 untuk dewasa dan RM30 untuk kanak-kanak," katanya selepas majlis pelancaran kempen berkenaan di sini semalam.
 

9 comments:

  1. tingin nak gie tp xsmp2 lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala sya.. saje suka2 bole la... :)

      Delete
  2. akak dah try tadi......dapatlah harga RM0.00 tu..tapi....hari kerja je..kalau weekends....tiket dia RM20 ada..RM10 pun ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak.. kite pon bli hr keje. dh mmg kite anak branak suka g water park bli je la.. :)

      Delete
  3. bawak anak2 ni mesti best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bawak la lizz. aty pon sbb anak2 suka g tempat2 mcm tu...

      Delete
  4. dh try key in utk wiken ni..tp tdh jd rm10..mknanya yg free tkde lah ye,.adehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh xde la tu... wiken bykkan rm10. aty dh try smpi bln 8 sume nye rm10.00...

      Delete
  5. bwk budak2 mesti derang suke nii

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...