::iKLan @ aty@@rim@n

Friday, February 8, 2013

Tamat Sudah Setia Hujung Nyawa

 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 
hai korang!!!
 
dah abis pon citer ni...
sweet ok dh ending nye.
seb bek la happy ending tau.
tp sian kat ikram.
sedih gak la part dia tu...
tp part eriza ngan hadi tu x puas hati.
wat la lepas langgar eriza tu dia plak kena langgar ngan kete ke kan..
baru la best..
 
watever pon..
sepanjang citer ni aku rasa mmg sweet abis..
hhehhe...
 

 
len kali wat la lagi citer mcm ni tau...
pada yg terlepas nak tgk citer ni ble klik link bawah ni.
aku pon layan feel skali lagi sbb ptg nak tgk anak2 dok main kete dpn tv.
huhuhuhu
 
 
 

3 comments:

  1. aku pun suke gile tgk cite nie..sweet sgt3..aku suke part EL ngan Zain je..yg lain aku xsuke..wakakakka..part ikram tuh kalau aku aku nyampah tgk..ahahaha

    ReplyDelete
  2. terlepas tgk semalam sbb lambat smpai rumah..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. alaaa.... x sempat pon nk tgk hehhee

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...