::iKLan @ aty@@rim@n

Wednesday, June 20, 2012

Pergi nya Dia...


 لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Semoga Dicucuri Rahmat dari NYA.
Semoga ditempat kan bersama orang2 yg berIman..



Alfatihah...

**the best boss I ever have....(pakai bj pink)


18 comments:

  1. uihh...muda nampak n good looking..meninggal kena apa? sakit? accident?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg muda pon kak. dlm 37yo. sakit dalaman kak. katanya jangkitan kuman bermula dr hati...

      Delete
  2. al-fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat oleh-NYA..muda lagi bos ko kan waty..hurmmm..ajal xkira usia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih sya. mmg muda pon br 37thn..

      Delete
  3. ni yang waty ada letak kat blog kata kat hospital tu ye........

    moga roh arwah dicucuri rahmat

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak. dh pergi dh dia malam isnin hr tu. smlm 10biji kete iring jenazah balik kg kat pahang. aty pon g skali....

      Delete
  4. Salam.. Aty..

    Nie namanya Ustaz Jasnikan..?

    Dulu dia keja kat JAIS..

    Al-fatihah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak. ni Tn. Jasni. aty x tau lak dulu dia kat JAIS. yg aty tau sblm ni dia kat JAIM then masuk Mahkamah Syariah...

      Delete
  5. Ya Allah..
    keciknya dunia...

    Dulu dia pegawai syariah kat JAIS..
    nak tau cite...nie secret admire akk nie..
    masa tu dia bujang lagi..kenangan sungguh...

    Semoga rohnya di cucuri rahmat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah.. ye ke???
      mmg byk kenangan dgn dia kak. gambar atas tu sume hr last dia kat opis aty. lepas tu dia kena transfer ke Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia kat Putrajaya x smpi bape bln balik melaka balik sbg Ketua Pendaftar.

      Delete
  6. Anak dia bape org aty..?
    YA allah..tak sangkakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak dia sorang je. sebaya ngan anak aty Iman hadif. nk masuk 4 tahun sume selang seminggu 2 je.... mmg x sangka kak...

      Delete
  7. innalillah..tgk dr gmbr pon nmpk mude lagi..dan baik sgt muke arwah

    ReplyDelete
  8. al fatihah..nampak gambar sihat2 je..

    ReplyDelete
  9. AlFatihah & Salam Takziah,
    semoga rohnya dicucuri rahmat..
    apa penyebab kematiannya yer?

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...