::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, March 20, 2012

Assigment..Assigment..Assigment...


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

esok dah last date tp hari ni x siap lagik.
masih dok belek2, edit2.
adus... dh kat 2 jam belek ngan edit ni.
dok menambah kan maklumat mana yg patut ditambah.
tu la org kata 'lagi pjg tempoh diberi, lagik lambat la siap'.
tu orang yang kata tau bukan aku yg kata. hahahha
jom kite tgk JOHN CARTER.
ok xde kena mengena pon.
waaa... bile nak siap ni.
sblm ni due nye 18/3/2012 dilanjutkan ke 21/3/2012.
pon x siap gak. apa la nak jd ngan aku ni.
hancussss......!!!!


6 comments:

  1. dh2..gie gie study..jgn nak ngadap blog jer..haha..

    gud luck tau bebeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak tgh beku kejap la beb.. hehehehe
      tQ

      Delete
  2. aku suka keja last minit he3 tp stress la masa tu kan ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la cam aku. ni tgh stress la ni...

      Delete
  3. teringat plak jaman akak belajar dulu...

    tapi semua tu kenangan

    all the best waty

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...