::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, March 13, 2012

Lega...


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

hari ni aku lega la sesangat.
sebab nye kan 1 assigment aku dh siap.
skrg ni nak tggu tutor aku cek kan sama ada ok atau kena edit.
then 18 mac ni kena htr.
dh nak dekat due date baru nak wat kan.
gelabah jugak la.
ni ade 1 lagik nak kena wat.
bahan2 sume dh ade. dh start intro tp x cukop words pulak.
mana la aku nak cr words bg cukop ni.
letih aku memikir kan nye.
hahaha....ni la punca aku bizi ek.
harap maklum!
hahahhahahha


4 comments:

  1. ye le pangkal nama anak kita sama plak.. tp anak akak iman tok ppn, aiman tok lelaki..

    akak dah lama tinggal zaman tut, rasa kalau kena buat assigment lagi, akak surrender ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tabahkan hati membuat ni kak. heehhe

      Delete
  2. aku pun sama..menimbun2 kerja nak kena buat tp gedik lg nak update blog..hah3x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 la kite berusaha yer... :)

      Delete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...