::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, May 29, 2012

Alhamdulillah....


 لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

alhamdulillah...
aku paksa mak aku cari beg tu jugak.
sbb mmg last kat umah mak aku beg tu.
aku call kak long aku kat kl.
dia ckp b4 dia balik kl sabtu tu dia nmpm beg tu still atas meja.
n lepas setengah jam, aku call mak aku smula.
mak aku kata dh jumpa beg tu.
sbnr nye dia yg simpan.
dia ingatkan beg skolah dak hajar.
dia ckp dak hajar ade memacam jenis beg skolah.
siyes mmg btol pon.
beg g skolah pg lain, skolah ptg lain, tuisyen lain.
tu mak aku pk kan tu beg dak hajar.
melampau tol dak hajar ni.
hahahha....
so now i'm hepi sbb beg dh jumpa.
dh ble smbg wat keje dgn tenang.
tQVM kat korang yg bg semangat kat aku..
hehehhehe...

n alhamdulillah jugak...
sebab aku menang FM kat blog Lia
time kasih la bebanyak yer lia.
aku dh email kat ko alamat aku.
oh ye ade gak menang fm kat blog Zety
time kasih jugak yer...



8 comments:

  1. alhamdulillah...
    insyaAllah..
    dpt gak akhir nya....

    ReplyDelete
  2. hee jumpa gak..lega baru leh senyummmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..lega... baru ler muka ala senyum... hahhaha

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah... time kasih lia...

      Delete
  4. alhamdulilllah...jumpa jugak akhir nya..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, rezeki kita bersama.

    p/s : arini afne dpt fm trans studio plak yeayy

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...