::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, July 17, 2012

Penang Trip : Mee Udang, Sotong Kangkung


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

hai korang!!!

masa sampai Penang kan...
keadaan sikit la penat + letih + lapar.
sebab apa???
sebab renti kat R&R Sg. Perak x makan.
gara2 kejadian abg Iman terluka tu kan.
then sampai la ke Penang x makan2 jugak.
Check in hotel n terus lepak2 dlm bilik.
masa ni dh dok pk2 nak makan apa...
abg ipar ajak makan nasi kandar.
tp aku nak makan mee udang.
tp x sure la bukak ke idak masa tu.
ye la baru kul bape kan.
msj la ngan MamaTisya.
tanya kan buka kul bape kedai mee udang.
dia pon x tau sbb nye dia g dh malam.
adeh!!!
masa ni nekad je la g sbb dh lapar tahap apa ntah.

alhamdulillah.
smpi dlm kul 6 tu kedai dh buka.
dok pilih nak g kedai IDA tu ke... Kedai Aziz Mee Pak Ngah ni.
tu pon lepas dok tekak2 pasal parking.
apadaa.. parking pon gaduh ka.
sorang kata parking sini, sorang kat sana.
hehehhe...

 
Aziz Mee Pak Ngah
Mee Udang, Sg. Dua.

mak ngan hawa.
hawa x sihat masa ni.

ni budak nakal yg x tau dok diam.

en. Izhar yg kepenatan sbb drive dr melaka.

along cbok ngan fb dia.. hahahha

pesal gambo aku blur??
sbb tukang amik gambo tu dak nemok bawah ni...

dh abis gambo sume org dia amik.
dia soh aku amik gambo dia lak.
sabo je la wat muka gitu...

Mee Udang.. pedas ble tahan.
ok la not bad... :)

nasi ayam utk hawa ngan abg iman.

sotong kangkung. sedap!!
abg ipar kata ni yg tersedap yg dia penah makan takat ni.
hehehhe..

so far ok la. ble telan.
hahahha... ade ke komen gitu.
mmg la ble telan kan. abih tu nak ckp apa lagik.
kalo nk tau lanjut pasal makanan n place ni korang search la ek.... :)

7 comments:

  1. eh aritu kn aty tnye charkuehtiaw sg dua bkn mee udang...hehehe..kalo mkn kt ida tu tk pedas sgt tp sini pn ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. o ye ke? salah la pulak... hehehhe

      Delete
  2. kena try kuew tiow sg dua terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. perut dh penuh x ble masuk lagi dh...

      Delete
  3. sotong kangkung tu nmpk sedapppp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh! mak yong dh ternmpk plak. hehehhe

      Delete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...