::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, April 16, 2013

Dah Beli Power Bank

 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 
hai korang!!
 
sebelum ni aku ade kecoh pasal power bank kan.
hari ni baru berkesempatan nak bli.
kali ni masuk je duit terus bli.
2kali aku masuk duit kat maybank kena tolak.
tu la byk sgt wat autodebit.
dh x ingat date2 tolak autodebit.
last2 nak shopping online x bole.
hahahhaha....
padan muka aku.
2 kali minta bantuan opismate aku.
aku byr cash ke dia n dia masukkan duit.
memula masuk aku lmbt bli.
selamat abis duit tu.
kali ni cepat2 bli takut kena tolak lagik.
hahahha...
 
memula nak bli yang ni...

last2 bli yg ni...
sbb rasa nye yg ni lebih murah...
yg ni register dorang bg RM5 baucer kredit.
dpt less lagi RM5. so tinggal RM94 je la.
tp delivery nye lmbt la...
 
 
shipment date 15/5/2013...
tp x pe la kan...
asalkan ade.... :)
 
kalo ade yg berminat ble klik bawah ni :
 
 

10 comments:

  1. aku x beli2 g... nak beli tp x beli2 jugak ha4

    ReplyDelete
  2. wahhh aty punya lg murah lima hengget. nnti lama2 powerbank msti lg murah kan?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 hengget jer pon. hehehhe..
      kan.. kan...

      Delete
  3. hehe.. bestnya.. tp jgn sampai jd macam yg kt fb tu sudah la.. yg ada pasir tu..hehe.. gurau2..

    ReplyDelete
  4. Aku nye dah jahanam kepala dia xle cas
    Menda ni sensitp la esp dia nye kepala tu
    Dah satu hal nk cr kepala lai ganti
    Klw nk than lama jgn cas sambil berjalan
    Cas kat tempat statik means jangan gerak contoh ltk dlm beg ke cas mmg cpt jahanam

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih share info ye... take note x kan wat apa yg ko katakan tu... :)

      Delete
  5. huh..aku x terbeli2 lg..huhuhu...

    ReplyDelete
  6. terbaekkk....
    nureen pon dok plan nk beli gak

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...