::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, April 23, 2013

Mines Wellness Hotel, Seri Kembangan

 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 
hai korang!!!
 
last week kan...
aku dpt call last minit kena g kursus.
bertempat di Mines Wellness Hotel, Seri Kembangan.
dh org soh tu g la kan..
tp yg wat aku lemah tu ye la..
nak tinggal kan lelaki2 pujaan hati ku tu...
ye la.. lama la jugak kan kalo dh 3h 2 malam.
start hr khamis hingga sabtu...
tp nak x nak terpaksa la jugak.
smpikan si adik iman merajuk ngan aku.
dia kata aku g hotel x ajak dia.
yg abg lak langsung x nak ckp ngan aku.
hahahha...
 
 

aku dpt bilik kat tingkat bawah sblh kanan.
bile jalan malam2 sorang2 kan rasa seram jer.
hahahha...
dh la bilik dpn2 tu wat spa ayurveda tu.
bau dia.. x tahan bebs...

share ngan budak Pej. Mufti.

tv kureng la... :P




 
kursus ni bawah usahasama
Jab. kewangan kerajaan negeri Melaka n Inspim.
ok la not bad la dok ckit.
cume makan mcm kureng ckit la.
 
 
 

7 comments:

  1. Plng lemau p kursus hari sabtu kan

    ReplyDelete
  2. xpela..sekali sekala kan..:)

    ReplyDelete
  3. tahun ni lom kursus mana-mana lagi...

    ReplyDelete
  4. huuu.. dh lama teman x gi kursus mcm ni.. ni dh bersara.. dok umah j lea.. hu2.. bkn bersara.. dh benti keje ikut suami ke kl.. hi3

    ReplyDelete
  5. hehehe lama dah hotel ni kan... tv pun style lama lagi hehehe.. kita tak penah stay tapi g mkn buffet adala...

    dr situ ke umah kita 5 minit aja tau

    ReplyDelete
  6. akak pun tak sabar nak gi course ahad nieH..looking forward..yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...