::iKLan @ aty@@rim@n

Thursday, June 20, 2013

Ciri-Ciri Suami Yang Sweet dan Romantik

 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
  
hai korang!!!

Ciri-Ciri Suami Yang Sweet dan Romantik

1. Call isteri time keje sebab nak cakap rindu.

2. Peluk isteri secara tiba-tiba.

3. Puji isteri cantik.
 
4. Bergurau senda dengan isteri time baru balik keje.
 
5. Kemas rumah atau masak bersama isteri kat dapur.
 
6. Urut bahu atau picit kepala isteri dengan sukarela time tengah santai-santai duduk kat sofa sambil tengok TV
 
7. Tolak stroller baby atau dukung anak time shopping bersama isteri.
 
8. Berada disisi isteri time isteri melahirkan anak.
 
9. Sanggup bangun pagi dan masak breakfast untuk isteri.
 
10. Belanja isteri pergi shopping sakan dengan ikhlas dan gembira.

11. Bagi hadiah atau bunga kat isteri walaupun bukan pada hari
anniversary ataupun birthday.

12. Dengar luahan isteri time isteri tengah sedih akibat PMS sambil bagi kata-kata semangat.

13. Rajin solat berjemaah bersama isteri dan cenderung mengajak isteri lebih dekat dengan Allah.
 
14. Buat candle light dinner secara mengejut


 
 
 

4 comments:

  1. tang masak / buatkan breakfast 2 xmungkin la sbb dia nak bgn pagi punyer la susah ha3

    ReplyDelete
  2. ciri2 di atas ada la juga sm..hikss

    ReplyDelete
  3. byk dh ciri yg ada ni...yg tkde tu blh je rekues ni..picit2 kaki tu kan..hehe

    ReplyDelete
  4. ader jugala y sama..heheee tapi xsemua..kalo semua xtau la nohh..perfect lorrr

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...