::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, June 11, 2013

S.O.R.I

 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 
hai korang!!!
 
aku nak say sori la yer.
sbb aku sempat apdet tp x sempat nak komen blog korang.
tp korang jgn risau aku baca sume stori mori korang.
cume x dan nak komen.
aku byk keje nak settlekan.
ditambah plak ngan assigment nak kena buat.
ok... daaaa.... :)
 

3 comments:

  1. assignment tu lg penting sbb kami paham ;)

    ReplyDelete
  2. sama.... ehh tp part assignment tu tak sama :)

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...