::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, December 6, 2011

Slice Cheese Cake


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُI

ni bukan kek kat SR yer.
kek ni nama nye Slice Cheese Cake.
kek ni buat 2  ke 3 minggu lepas.
x ingat dh sbb nak masukkan gambar je lupa.
hahhaha.
aku suka wat cheese cake ni.
sbb senang nak buat n sedap di makan.
en. izhar n anak2 pon suka.
pantang la ade cheese kat rumah. mesti nak buat.

mesti korang tertanya2 kan mana gambar dh siap potong kan.
mmg xde sbb aku potong je kena ngap, aku potong je kena ngap.
last2 nye x kuasa aku.
hahhaha.
nak resepi ke??? nanti la aku rajin aku share kat korang ek.
aku pon amik resepi kat blog org lain ni.
hehehhe....

8 comments:

  1. oit sedap! rajin la ko ni mane de malas...

    ReplyDelete
  2. trs terasa2 cheese cake kt tekak ni. nk skit!

    ReplyDelete
  3. @~diAhOntHeblOg~
    mmg sedap pon! eh sape lak ckp aku malas? aku rajin la. hahaha

    ReplyDelete
  4. @lia
    nanti aku wat lagik aku bg ek... hehehhe

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...