::iKLan @ aty@@rim@n

Wednesday, February 29, 2012

Comment Box


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

korang pasan x comment box yg br ni.
aku tgk cam janggal jek.
kat mana nak klik subscribe email ek?
aku tgk2 x de pon. ke mmg xde langsung.
ke ada yg ble ajo cam ne nak wat.
dh byk aku komen tp satu pon aku x tau org balas apa.


12 comments:

  1. ye ke...akak tgk ada je subscribe by email kat comment box awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, kat blog kite ade tp ni blog org lain.

      Delete
  2. pasan gak, mcm xbesh je nk bc komen,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal. aku komen kat blog ko tp x tau la lepas2 tu apa cer...

      Delete
  3. x sukak la kotak komen gini.... x feel nak baca komen hu3

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. mmg la kite komen tp x tau apa org tu balas. kite kena bukak smula nak tgk. x suka la byk keje.

      Delete
  5. Erk ni kat celah mn erk.apasal aku x perasan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana nye kotak komen lain. tp pon x ble nak subscribe gak.

      Delete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...