::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, April 17, 2012

Percutian Medan Day 2 : Menuju Tasik Danau Toba


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

ok meh kite sambung lagik yer.
esok nye kan kami pon turun la breakfast.
mmg dh siap2 bawak beg sbb nak check out lepas makan tu.
ye la dok 1 malam je n mmg kena kuar awal pagi.
tp breakfast x bape nak best la kat cni, x bape sedap. hehhehe

pass masuk nak makan.

makanan nye.. x sedap ler. yg sedap telur goreng tu jek.
hehehehe

gambar2 di lobi..
tu cafe nye.



sblh kiri en. Izhar tu tangga nak ke bilik.

bergambar beramai2... :)

ngeri aku tgk patung tu dh la pegang 'tuuuut' hahaha

berlatar belakangkan gunung yg berkabus...

ok.. kite nak naik bot.
nak merentasi Tasik Danau Toba utk ke Pulau...



cak!!


itu kite nye tourist guide

ade persembahan dr budak2.
kalo rasa nak ngulur tu ngulur la.
kalo x...xpe...

itu rombongan kami jugak tp naik lain bas n lain bot...

dh nak smpi nmpk orang pompuan tgh mandi kat sungai... :)

6 comments:

  1. amboiiiii kan main peluk cik abang yer aty he3....

    ReplyDelete
  2. romantik ok..

    best nyer..akak nak g jalan2..tapi tak dpt approval..tidaKkKkKKk

    ReplyDelete
  3. cantiknye tmpt..phewittt...romantik gitu ngan en izhar..

    ReplyDelete
  4. wow...sedondon dgn en izhar...:)
    romantik gitu.....

    ReplyDelete
  5. lps pelok patung,pelok abg pulakk ;p,heheheh,nice triplah waty,dpt tourist guide yg best uols

    ReplyDelete

  6. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...