::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, September 11, 2012

Jom g LegoLand

 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 
hai korang!!!
 
abg Iman pggl Wonderland.
sejak tgk pamphlet LegoLand kat rumah member aku last week kan.
dia asik sebut2 je nak g sana.
adeh.. cuti mak dh tggl ckit la nak.
penuh xcited siap ajak dok hotel segala bagai.
hamboi... kemain lagi.
nanti2 la yer. nanti ibu ngan ayah pk kan...
 
ekceli hr tu ade bli KFC tau.
bli RM30 ble dpt baucer tiket free utk kanak2.
memandangkan aku bli RM60++..
so.. dpt la 2 keping baucer.
tp had umur kat kupon tu utk kanak2 3-12 kot kalo x silap.
so utk adik Iman sure free kan sbb dia br 2 tahun.
 
baucer dari KFC. dpt 2...

senang keje sbb budak2 free kan...

valid hingga bln Disember.
 
ok la abg. sbb tiket korang free kan..
ibu pertimbangkan la nk bawak korang ke sana.
asalkan abg hepi sudah la yer..
 
ekceli hr tu ade Matta Fair kat melaka.
sesangat la rugi x g sana tau sbb nye byk offer Legoland ni. memacam offer ade.
tp sbb mggu tu bizi smpi x ingat ade Matta Fair...
 
korang nak g x??
kalo x silap Dutch Lady ngan biskut apa ntah ade wat offer yg sama.
beli then gunting dpt la tiket free.
tp syarat nye mesti bli tiket dewasa. hehehhe
 
 

4 comments:

  1. Bnyk dah skrg ni kan offer ticket free utk kanak2...biskut munchys tu pun ada...

    ReplyDelete
  2. akak pun simpan munchy's punya
    tuk akhir tahunnnnn

    ReplyDelete
  3. utk org tua xde tiket free kew?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde.. bli org tue dpt bebudak nyer... hehehhe

      Delete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...