::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, October 30, 2012

Coconut Shake Klebang & Pn. Falsya

 
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 
hai korang!!!
 
ni kalo x sbb kedatangan Pn. Falsya Anuar.
xde nye aku nk jejak kaki ke sini tau...
ni sume gara2 dia tingin sangat nak minum Coconut Shake Klebang.
aku dr mula org ni niaga.
smpi la Falsya dtg baru ni aku g.
kalo x mmg idak le aku.
 
ye.. tetamu dtg perlu dirai kan.
so kite raikan la dia.
ikut je dia nak makan apa.
ekceli aku bg dia pilihan.
dia nak makan apa.
Yong Tau Foo, ikan bakar or asam pedas.
dan yg menjadi pilihan dia ialah coconut shake + yong tau foo.
 
aku g amik dia ptg tu kul 4 kalo x silap.
terus g kedai coconut shake.
yong tau foo selepas tu la.
sbb nye kedai tu bukak kul 6.
 
ni map nak smpi ke tempat kejadian. ekekekk
 
Klebang original coconut shake.
ade fb kalo x silap aku.
try la korang search... :)

dok dkt ngan mesin. bising amat sangat... :)

ade kuih muih + nasi lemak.
aku just amik kuih jer.
sbb nk simpan perut utk yong tau foo....

aku ngan falsya nyer... :)

pergh!!!

ok dh abis citer pasal coconut shake.
moh nak citer pasal yong tau foo lak..
hehhehe...
 
mmg hajat nak banje falsya pon.
sbb aku penah wat n3 Yong Tau Foo ni.
kalo korang baca kat komen.
falsya ade mention soh banje dia.
so sbb dia tgh DIET la kononnye.
dia pilih nak makan menda ni.
so, aku ni kawan yg baik.
aku tunaikan la hajat dia tu.
hehehhe...
 
sume dia atas pilihan falsya sendiri tau.
dia pon pening mana nak pilih.
sbb byk sangat.
lagi pon makcik ni x ble makan seafood byk sgt.
alergik kata dia.
oh sangat la rugi... hehehhe

yg ni aku amik utk anak2 aku.
dulu ade bear tu je.
la ni angry bird pon ade gak.
lepas ni ade ben 10, doraemon... hahaha
xde la aku sesaje jek... :P

ok... dh balik br aku pasan yg kitorang x bergambar pon.
ntah pape kan.
last2 bergambar kat parking dlm keadaan gelap.
hahahhahaha....

yg atas tu gambo dr blog Falsya.
tu kire kamera dia la kan.
ni plak dr kamera aku.
abg tu ntah hape2 ntah masa ni.
ade gambo aku cilok dr blog falsya.
aku lorat ngan anak2 so x dan nak kuar kamera weh...
 
aku just bawak falsya round2 kat Pantai Klebang n Dataran 1 Malaysia jer.
selain tu ke Pantai Puteri.
tp x renti kete pon. hehehhe....
 
buat Falsya,
aku minta maaf la yer kalo layanan aku ade yg terkurang.
sori la sbb wat ko tggu lama kat kete sementara aku smpi nak amik ko.
sori la dgn gift buat ko yg x seberapa tu.
harap ko suka n elok lagi la utk ko makan.
len kali jgn la serik lagi nk dtg melaka n jumpa aku.
lepas ni kite makan yg lain plak.
aku bawak ronde tempat lain plak yer.
aku terlupa nk bg ko FM Melaka.
tertinggal kat rumah plak.
 
nway thanx bg aku pass masuk Water World tp x sempat nak g.
ingatkan nk g ptg.
skali ujan lebat sangat2.
kalo aku tau ptg ujan aku g pg2 sbb cuaca elok je pg tu.
hahahhaha....
 
 

9 comments:

  1. aku dr dulu teringin nk gi klebang ni minum coconut shake
    tp celah mana x tau :(
    nnt bawak aku plak boleehhhhh????

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole aje.. meh dtg melaka la dulu... :)

      Delete
  2. layanan yg korang bg mmg tip top..aku plak naik segan xde bende nak bg kat ko..uwaaaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih ek. apa lak xde. pass masuk tu kire ko bg la tu cume aku x dan nak masuk. hehhehe

      Delete
  3. aku confirm g minggu ni..smpai sana jumaat ptg, ada xtvt kejap, jumaat malam tdo umah kwn aku kat merlimau, sabtu-isnin tghri tu mmg full xtvt. xleh kuar..huhuhu..aku bw keta sendiri, so, kalu nak jumpa mana2 ok la..roger2 je..ko ada no aku lg kan..

    ReplyDelete
  4. kalo dtg melaka gua roger2 aaa,hehehe

    ReplyDelete
  5. penang glamour ni coconut shake, slalu minum masa preggy dlu, la x leh lagi, tgu byk thn cikit x pon preggy plak baru minum hehhee

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...