::iKLan @ aty@@rim@n

Tuesday, November 15, 2011

Menu Raya Korban


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
bkn la masak masa hari raya korban...tapi...
masakan haiwan2 yg dikorbankan semasa hari raya korban.
hehehhe...
moh layan.....
sambal tempe ikan bilis + daging

sup bebola daging.
bebola daging bli ready made nye.
hehehhe
lepas ni aku share kat korang beberapa resepi 'daging'.
sbb sure umah korang byk daging cam aku kan.
dh x tau nak masak apa ngan daging tu kan.
tggu la n3 aku lepas2 ni.
aku nye daging sebungkus dh pos ke umah mak aku.
ade lagi sebungkus kat dlm peti ais umah aku.
ni smpi opis dorang ckp org pej agama htr sorang sebungkus lagik daging.
bulan ni dipanggil....BULAN DAGING...
hahhahha 


6 comments:

  1. mak aiiii sedap nyer... sedapnyer....

    ikan bilis tempe tu terbaekkkk

    ReplyDelete
  2. sup bebola daging tu buat aku terliur...

    ReplyDelete
  3. @~ana~
    try la masak. senang je main campak2 jer... :)

    ReplyDelete
  4. @~diAhOntHeblOg~
    ok cik diah sayang...
    lepas ni aku masak aku call ko yer.
    jgn x dtg pulak... :P

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...