::iKLan @ aty@@rim@n

Monday, November 21, 2011

Sambutan Besday Abg Iman


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

selepas tertangguh beberapa ketika.
la ni nak smbg cite sambutan besday abg iman yer.
ekceli x plan pon nak sambut kat mcD.
plan awal nak wat kat umah jer.
tp terbatal sbb keadaan.
so ptg tu jugak la  decide wat kat mcD.
berkejar2 la call mak aku n adik bradik aku yg lain.
seb bek dorang sume x de plan apa2.
kalo x hancussss....
hahhahahha
mak + abg ipar.

kak long + hajar + adik iman.
masa ni lepak luar sementara en. Izhar kemas kan party room.
party room tu kena book tp masa tu dh lepas besday party bole la kitorang masuk.
tp sblm kul 6 kena kuar sbb ade org booking.
seb bek manager hr tu baik.

lambakkan belon.

manager bg gift mcD.

lepakking sementara menunggu sume nye siap.

hawa penuh semangat dpt gift.

safwan main belon sorang2...layannnn....

ni je aku mampu sedia kan.
tu pon kolek reramai.
hahahhaha...
ayat aku : Sape nak beger bli sendiri.
hahahhahha

pekerja mcD merangkap ayah besday boy... :)

abg x sabar nak tiup lilin...

yehhh... berjaya....

potong kek...

kek yg sangat yummy!!!
Tq to Diah sbb cadangkan kek ni.
sedappp sangaatttt....

aku + adik iman.
lepas makan kitorang lepak luar sbb dorang nak kemas party room utk
booking seterus nye..
nway tQ to manager mcD + en. Izhar.
tp hr tu aku dpt makan spicy ciken sbb en. Izhar rehat.
dorang yg lain tumpang2 la makan.
hehehhehehe


8 comments:

  1. kannnnnn....sedap bangat kek tu!!!! yeehaa..seb bek ko suke..hehe..

    ReplyDelete
  2. waahhhh bestnya byk belon! pecan butterscotch yummy!

    ReplyDelete
  3. @~diAhOntHeblOg~
    bkn takat aku suka. famili aku pon suka. dorang target aku bawak kek cekelat. smpi dh bawak balik pon adik aku nak lagik... :)
    tQ diah...

    ReplyDelete
  4. @Afne
    belon dr besday party yg sblm ni... :)

    ReplyDelete
  5. @Nana
    haah nana...sedap..
    diah nye idea... :)

    ReplyDelete

sila tinggal komen yang baik baik yer.
komen yang kurang baik akan di hapus kan.
terima kasih kerana memberi kerjasama...